Dart Club Biej de Vogel

We hebben nu ruim vier jaar bij De Vogel een eigen Dart club . Het is begonnen uit een vrienden club van zo'n vier man. Al die tijd draaien wij mee in Competitie verband, dit wil zeggen dat er in de wintermaanden gedart wordt door veschillende teams in de regio. Onze club is aan gesloten bij de
RWDC. (ROERMONDSE WINTER DART COMPETITIE). Na een aantal jaar van wenning in deze competitie, hebben wij het laatste seizoen 2007/2008 zeer verdienstelijk afgesloten. Derde in competitie en vierde in de bekerfinales. Het competitie verband houd in dat je vanaf September, tot medio mei bijna iedere vrijdag een wedstrijd hebt.We zitten met ongeveer 9 a 10 teams in een poel die bestaat uit verschillende klassen.
je hebt Hoofd klasse, eerste klasse, etc. Na ieder competitie seizoen wordt gekeken hoe de clubs geeindigd zijn en kun je degraderen of promoveren naar een andere klasse.


Tevens zijn er naar iedere drie competitie wedstrijden de daarop volgende vrijdag een beker wedstrijd,
en de vrijdag daarna een ranking toernooi. Hier is iedere speler vrij van deelname. Dit houdt dus in dat je niet verplicht bent om hier aan deel te nemen. Wel is het zo dat als je als team vertegenwoordigt bent het eens zo gezellig is om ook hier onderling een kleine competitie aan te verbinden en te zien wie er het laatst van de rankings (8 stuks) Het hoogst is geeindigd. Bij DC DE VOGEL staat de gezelligheid wel voorop, het geen niet wil zeggen dat we als team niet willen presteren, maar het tevens ook zeer belangrijk is om een gezellig avondje uit te hebben. Dit doen we onder mekaar maar zeker niet vergetend dat John en Carla ook open staan voor veel dingen die het spelen van darts met zich meebrengen. Dit resulteerde dan ook dat we als startend dart cafe al twee ranking toernooien hebben mogen organiseren en ook een slottoernooi dat druk bezocht wordt. Het geen misschien in de toekomst uitgebreid kan gaan worden naar nog meer toernooien of dergelijken.

 

Mocht je interesse gewekt zijn, en je denkt eraan om ook eens als een Barney of Taylor door Montfort te lopen, kom gerust eens op een speeldag kijken of dit iets voor je is.
In principe hebben wij geen vaste oefen avond omdat we een team zijn dat bestaat uit mensen met verschillende werk uren door de weeks. Maar het meest wordt er geoefend op Donderdag avond bij
De Vogel (Markt 21 Montfort). En op vrijdag gespeeld. Een belletje naar ons kan ook en dan kan er altijd wel wat geregeld worden. Je hebt als startend speler in feite niet veel nodig, een set pijlen die voor een starters pakket gelden kosten rond de 20/25 euroo's, verder heb je niks nodig want de borden en dergelijken worden door onze hoofd sponsor John van de Vogel gelevert. Wel vragen wij een dosis humor en gezelligheid mee te brengen!!
Mocht er daarna de interesse zijn dat je ook in competitie verband wilt gaan meegooien, is de contributie 25 euroos per jaar.
Voor meer informatie kun je bellen naar De Vogel tel: 0475-541522 of naar Maurice Kox (Voorzitter) 0475- 541812

<<< vorige pagina

defined('_JEXEC') or die; UA-120923891-35